KΩΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
KΩΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΩΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Ανακατασκευασμενος Ιταλικος κωνος της Turri ( φωτογραφια ενδεικτικη) κατάλληλος για την στρογγυλοποίηση μαλακών και μεσαίων ζυμαριών .
Η στρογγυλοποίηση επιτυγχάνεται με περιστρεφόμενο κώνο που στρογγυλοποιεί τα ζυμάρια διαμέσων των καναλιών, για να πάρουν το σφαιρικό σχήμα.Ρυθμιζόμενα τεφλον κανάλια.

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.