Εταιρεία
propappous

Το 1936 , ο προπάππους  Αχιλλέας Μοίρας, ανοίγει ένα από τα πρώτα μηχανουργεία στην Αθήνα,στη οδό Ανδριανού στη Πλάκα, έχοντας για πρωτεργάτη τον γαμπρό του Σκάρο Δημήτριο και συνεργάτη του τον Κ.Λουκά ,που μέχρι πρότινος ήταν στις επάλξεις με κατασκευές  μηχανημάτων.

Το 1954 τα ηνία αναλαμβάνει ο παππούς Σκάρος Δημήτρης και γίνεται ευρέως γνωστό το όνομά μας στην αγορά της Αρτοβιομηχανίας.

Το 1978 ο πατέρας Αχιλλέας Σκάρος,συνεχίζει  την ανοδική πορεία και εξελίσσει την επιχείρηση σε ανώνυμο εταιρία.

Μετά από ανελλιπή παρουσία στο χώρο εργασίας και σπουδές μηχανολογίας-χειριστή προγ/στή εργαλειομηχανών CNC, αναλαμβάνει ο υιός Σκάρος  Δημήτρης,όπου κάνει και την επανεκκίνηση, ουσιαστικά, όλων των παραπάνω και βγαίνει στην αγορά με το όνομα  Skaros Group.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε μεταξύ άλλων, είναι:

  1. Κατασκευές-εισαγωγές-Ανακατασκευές-Μεταχειρισμένα.
  2. Εργαλεία Εργαστηρίου
  3. Λαμαρίνες-καρότσια-φόρμες
  4. Πανιά πλαστικής-ζυγοκοπτικού-τελλάρων
  5. Ρυθμίσεις φούρνων
  6. Μεταφορές-επαναπρογραμματισμός αρτοκλιβάνων και μηχανήματα αρτοποιίας
  7. Ειδικές κατασκευές
  8. Πάγκοι εργασίας-ψυγεία-στόφες
  9. Επισκευές παντός τύπου σε όλα τα μηχανήματα Αρτοποιίας και αρτοκλίβανους,ανεξάρτητου εταιρίας και προέλευσης.
  10. Διαμεσολάβηση-Φύλαξη-Πώληση των μηχανημάτων σας.
anatrepomeno zumwthrio

Ανατρεπόμενο Ζυμωτήριο Διπυρήτη (Για πολύ σκληρές ζύμες)
Κατασκευή Δεκαετίας του ΄70.

• Η εταιρεία μας κατασκευάζει, εισάγει και εμπορεύεται τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα από τη διεθνή αγορά, Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και μη, βάσει του τι θέλει ο πελάτης και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τελευταία προβαίνουμε και σε εξαγωγές μηχανημάτων μας σε Ευρωπαϊκές χώρες,διαφημίζοντας επάξια τον κλάδο και στο εξωτερικό.

• Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24ώρου βάσεωςπου καλύπτει όλη την Αττική, τον Πειραιά, τη Λακωνία, τη Φθιώτιδα,την Κρήτη και την Ήπειρο με προοπτική κάλυψης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες σε όποια ανάγκη παρουσιαστεί.

• Η πολυετής τεχνογνωσία, μας έχει κάνει τη νούμερο 1 εταιρία και στον τομέα των μεταχειρισμένων.Η τελική κατάσταση των ανακατασκευασμένων μηχανημάτων μας, είναι σχεδόν σαν καινούργιων. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Site μας (www.skarosgroup.gr) ή ακόμη και τη σελίδα μας στο Facebook (Skaros AchGroup) για να πάρετε μια ιδέα.

• Η καινούργια υπηρεσία της Skaros Group είναι η διαμεσολάβηση-φύλαξη και πώληση των μηχανημάτων και αρτοκλιβάνων των πελατών της. Η εταιρία μας, αναλαμβάνει τη φύλαξη και ανακατασκευή των μηχανημάτων και αρτοκλίβανων μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής τους. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες πώλησης των μηχανημάτων αφού μετατρέπονται σε σχεδόν καινούργια μηχανήματα, μετά τη φροντίδα των έμπειρων τεχνικών μας, αλλά αποδεσμεύεται και ο χώρος του πωλητή, βάσει των αναγκών του.

Η Skaros Group τιμά τους φίλους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν τόσα χρόνια και παραμένει το ίδιο προσιτή τόσο σε τιμές όσο και σε ευκολίες πληρωμής σεβασμό στις ανάγκες της εποχής, αλλά και στη βαθιά ιστορία της Οικογένειας Σκάρου.

Σήμερα λοιπόν, με λίγο λιγότερο από αιώνα στο χώρο της Αρτοβιομηχανίας και συνεχή αναζήτηση σε τομείς κατασκευής & τεχνολογίας, καθώς και εισαγωγές διαφόρων μηχανημάτων,σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην καλύτερη ποιότητα με το χαμηλότερο κόστος.

Άλλωστε το ψωμί είναι ζωντανός οργανισμός και ο κάθε ζωντανός
οργανισμός το μόνο που θέλει, είναι να το μεταχειρίζεσαι με αγάπη.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.