ΜΗΧΑΝΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ.ΙΤΑΛΙΑΣ.
ΜΗΧΑΝΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ.ΙΤΑΛΙΑΣ.

Ιταλική Μηχανή ζυμαρικών διπλής χοάνης (εξωθητής ζυμαρικών)Ωριαία παραγωγή: 50 Kg… Είναι μια μηχανή ζυμαρικών κατάλληλη για καταστήματα ζυμαρικών, εστιατόρια,ξενοδοχεία, αρτοποιεία, και σουπερμάρκετ. η ευχάριστη εμφάνιση το καθιστά ιδανικό για χρήση μπροστά στον πελάτη.
Κάνει διαφορετικά σχήματα και μεγέθη φρέσκων ζυμαρικών, αναλόγως την μήτρα που εσείς θέλετε .Το μηχάνημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση και την εξυπηρέτηση, χάρη στον απλό και αξιόπιστο μηχανισμό και στον συμπαγή ηλεκτρονικό πίνακα. Προκειμένου να διατηρηθεί η μηχανή υπό τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και να διαρκέσει περισσότερο, το σώμα και όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με τη ζύμη είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, εκτός από το καλούπι, κατασκευασμένο από κράμα μετάλλου κατάλληλο για τρόφιμα. Η απουσία ελαιώνων όπου τα υπολείμματα τροφίμων μπορούν να κρύψουν καθιστούν πολύ γρήγορο τον καθαρισμό. Ο σωλήνας εξώθησης ψύχεται με νερό για να μειώσει τη θερμότητα που παράγεται από την πίεση. μια έλικα από ανοξείδωτο χάλυβα στο άκρο του ατέρμονα κοχλία βελτιστοποιεί την πίεση μέσα στον εξωθητήρα.
Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με μια δεύτερη χοάνη που αναμιγνύει τη ζύμη, ενώ η κύρια χοάνη διατηρεί την εξώθηση του προϊόντος, χωρίς να σταματήσει τον κύκλο παραγωγής για ανάμιξη. Για την ασφάλεια των χρηστών, κάθε δυνητικά επιβλαβές μέρος του μηχανήματος έχει κατάλληλη προστασία ασφαλείας.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.