Ηλεκτρικός Ταμπανωτός Φούρνος (Modular)
Ηλεκτρικός Ταμπανωτός Φούρνος (Modular)

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ
Η σειρά ηλεκτρικών φούρνων καταστρώματος SKEL MODULAR διατηρεί όλες τις ιδιότητες της μεγαλύτερης γραμμής φούρνων ηλεκτρικών καταστρωμάτων, αλλά συσκευάζεται σε συμπαγείς διαστάσεις και οι φούρνοι μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε περιοχή παραγωγής ή πώλησης. Το ύψος του καταστρώματος  και η ισχυρή γεννήτρια ατμού για κάθε κατάστρωμα επιτρέπουν το ψήσιμο όλων των ειδών προϊόντων, ακόμη και μεγάλων καρβελιών ή τσουρεκιού. Ο θάλαμος στεγανοποίησης είναι ενσωματωμένος και τοποθετείται κάτω από το φούρνο, έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό για τη στεγανοποίηση. Ο ωραίος και μοντέρνος σχεδιασμός θα κάνει μια ωραία προσθήκη στην περιοχή παραγωγής ή πώλησής σας.

Διαθέτει ανεξάρτητη ρύθμιση θερμοκρασίας οροφής και πατώματος. Χρονοδιακόπτη με κουδούνι ειδοποίησης, όταν λήξει ο χρόνος ψησίματος.
Πλούσια ατμοδότηση.
Το κάθε πάτωμα έχει χωρητικότητα για όσες λαμαρίνες χρειάζεστε.Υπάρχει πολυ μεγάλη γκάμα στο πλαίσιο χωρητικότητας και μπορούμε να πάρουμε ειδικες παραγγελίες για μοναδικές διαστάσεις που εξυπηρετουν τις ανάγκες σας!!!

Ξεκινώντας απο 1 λαμαρίνα 60χ80 / όροφος (ή 2 λαμαρίνες 40χ60) εώς όσες επιθυμείτε.

Ο Κάθε θάλαμος ειναι ανεξάρτητος.

 

Η σειρά SKEL φούρνων ηλεκτρικών καταστρωμάτων θα εμπνεύσει τη δημιουργικότητά σας!

 

 

Υπάρχει κ μοντέλο ιδανικό για πιτσα ,χωρίς ατμούς με εξ’ολοκλήρου πυρόπλακα στο εσωτερικο του.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ.